24.2.2018

6-vuotiaan tytön pehmeä paketti

Meidän perhe kutsuttiin ystäväperheen tytön 6-vuotisjuhliin. Viimeksi, kun nähtiin, perheen molemmilla tytöillä oli minun tekemät paidat päällä, joten uskaltauduin nytkin antamaan itsetehtyä. 

Puntaroin paidan, tunikan ja mekon välillä, mutta koska viimeksi olen tytölle antanut paidan, päätin nyt tehdä mekon. Tyttärelleni tekemä yksisarvinen-mekko on kerännyt ihasteluja ja minulla on vielä yksi samanlainen ompelumerkki, joten päätin tehdä vastaavanlaisen lahjaksi. 

Voit lukea tyttäreni mekon ompelusta täältä. Kaavana siis Kangaskapinan Talviperhonen-mekko.Tarkoitus oli tehdä eteen myös sateenkaari, mutta ompelu jäikin viime tippaan, joten sen jätin pois. Löysin kaapistani kuitenkin aika kivaa tähtikangasta.

Tytär askarteli synttärikortin ja pakettiin sujautettiin mekon kanssa valospinneri.


Yläosassa on vitivalkoista trikoota ja alahelmassa kermanvalkoista.Nyt on juhlat vietetty ja sankari tuntui olevan ihan iloinen pehmeästä paketistaankin - äitinsä kyllä vielä enemmän 💗 

IN-juttu
Unicorn-mekko

2 kommenttia:

  1. The soft packages are the best packages for 6 year old girls :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh yes, I was so happy to see her today at daycare wearing that dress :) And she said that her dad is not allowed to wash it - only mom so it wont get ruined! :D

      Poista

Lukisin mielelläni, mitä ajatuksia kirjoitukseni herätti. Voit jättää kommentteja, vinkkejä, ehdotuksia tai vain terveisiä :)