8.2.2018

Nam, mitä kankaita 💗

Kankaiden yö oli 26.1. En tietenkään mitään olisi tarvinnut, mutta... Voiko muka hyviä, ihania, laadukkaita kankaita ohittaa - vieläpä megahyvillä tarjoushinnoilla? No ei voi! Kankaiden yössä oli tänä vuonna mukana 43 yritystä. Valitsin mielenkiinoisimmat seurattaviksi ja lopulta päädyin kahdesta kaupasta tilaamaan: Hellin ja Kuosiverstas. Pidemmittä puheitta, katsokaa mitä hain eilen postista.


Hellin: Pony Braid trikoo sinivalkoinen ja joustocollege neonvioletti 

Kuosiverstas: Kesän kynnyksellä joustocollege sinivalkoinen
+ kotimainen trikoo sininen

Kuosiverstas: Aava trikoo punavalkoinen,
Kurjenpolvi joustocollege sinilila

Kuosiverstas: Talviomena trikoo ruskea, Aalto joustocollege vihreälime,
Talviomena joustocollege kelta-musta-vihreä

Eikä siinä vielä kaikki.. Pipoiksi oli laittanut niin hyviä tarjouksia, että viime sunnuntaina tuli tilattua kaksi upeaa kangasta. Ne tulivat parissa päivässä ja ovat jo esipestyt.

Pipoiksi: Keltaposkinen panda joustocollege,
Lodge trikoo

Ihan heti en näiden uusien kankaiden kimppuun pääse - kesken on jo kaksi ompeluprojektia. Collegepaita twistillä osa 2 odottaa vielä tilattua mustaa resoria. Toinen projekti on unicorn-mekko tyttärelle - sen kanssa alkaa olla vähän hoppu, kun kaiken muun säpinän lisäksi pitäisi saada se lauantaiaamuksi naamiaissynttäreille valmiiksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukisin mielelläni, mitä ajatuksia kirjoitukseni herätti. Voit jättää kommentteja, vinkkejä, ehdotuksia tai vain terveisiä :)