2.3.2018

muntaipale facebookissa ✔

Nyt pääsette seuraamaan muntaipale-blogia myös facebookissa!


Ko. facebook-ryhmä on perustettu jo melkein 6 vuotta sitten nimellä Seijan käsityöt. Silloin olin juuri aloittanut ompeluharrastuksen uudestaan. Ompelin tuttinauhoja ja pipoja. Ompeluinnostus oli valtava, mutta aikaa vähän, koska lapsetkin olivat ihan pikkuisia. Vähitellen aikaa alkoi jäädä ompeluunkin enemmän ja kokemuksen myötä pääsin etenemään vaikeustasossakin. 


5/2013

Ensimmäinen itselleni ompelema mekko 9/2015

Nyt, kun blogi on kuukauden vanha ja olen lukenut enemmän bloggaamisesta, päätin että on aika muokata facebook-sivu blogiin sopivaksi. Kuten tähänkin asti, esittelen facebookissa edelleen ompelutöitäni, mutta laajemmin projekteista pääsee lukemaan täältä blogista.

Tässä muutama kuva ompeluharrastukseni alkutaipaleelta vuodelta 2012:


Tuttinauhoja ja vauvanpeittoja


Minulla kesti aika kauan ennen kuin aloin tehdä mitään vaatetta tai muutakaan kaavoilla. Näitä dinohattuja kehittelin itse vapaasti saksimalla fleecekankaista. Heijastavasta kankaasta lisäsin hampaita tai muita yksityiskohtia. Nyt, monen vuoden jälkeen olen miettinyt, että aika taitavasti olen nuo tehnyt tuosta vaan - nykyään olen aika avuton ilman kaavoja..

Facebook-sivulla on paljon kuvia tekemistäni töistä albumeissa ja seinällä. Harmillisen vähän olen säästänyt alkuvuosien kuvia.. Jaan myös muiden käsintekijöiden linkkejä, mielenkiintoisia artikkeleita tai blogipostauksia sekä hauskoja ompeluaiheisia kuvia ja videoita. Keskustelu on toivottavaa, joten ottakaa rohkeasti osaa :)

Tervetuloa muntaipale -facebookryhmään!
Päivitys 30.4.2018:

Perustin muntaipale-blogille facebookkiin MunTaipale-sivun. Sivu-muodolla on enemmän toimintoja ja mahdollisuuksia kuin ryhmä-muodolla. Valitettavasti ryhmää ei saa vain siirrettyä sivu-muotoiseksi, joten loin kokonaan uuden. Näin pystyn paremmin harjoittelemaan somen käyttöä tulevaisuudessa mahdollista yritystoimintaa varten sekä jakamaan monipuolisempaa materiaalia.

Toistaiseksi pidän myös muntaipale-ryhmän auki, mutta toivon kaikkien siirtyvän ainakin MunTaipale-sivulle - jossain vaiheessa varmaan poista facebook-ryhmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukisin mielelläni, mitä ajatuksia kirjoitukseni herätti. Voit jättää kommentteja, vinkkejä, ehdotuksia tai vain terveisiä :)