28.8.2018

Video: mekkoprojektini ompelu vaihe vaiheelta 1/2

Ostin Kuosiverstaalta upeaa Aava-joustocollegea uutta mekkoa varten. Halusin tÀhÀn uuteen kaavaan raidallista kuosia, jotta kaavamallin laskokset pÀÀsevÀt muodostamaan hauskan sÀde-efektin. Kaava on Puuhakaspajan SÀde.




EnsimmĂ€istĂ€ kertaa kokeilin kuvata työvaiheet reaaliaikaisiksi lyhyiksi videoklipeiksi muntaipale-blogin Instagram-tarinoihin. Tarinoissa klipit sĂ€ilyvĂ€t vain noin 24h, mutta tallensin nuo klipit ja kokosin yhtenĂ€iseksi videoksi. 

Video mekon alkutaipaleesta on nÀhtÀvissÀ tÀssÀ (kesto 3:32):





Jatkoa seuraa projektin edetessÀ,

ensin insta-tarinoissa ja kootusti blogissani.



Ps. Kiitos paljon seuraajilleni instassa, jotka olette lĂ€hettĂ€neet hyviĂ€ vinkkejĂ€ ja ideoita tĂ€hĂ€n mekkoprojektiini 💖 Ne ovat ilahduttaneet minua ja lopputulokseenkin tulevat vaikuttamaan!
Laittakaa mielellÀÀn lisÀÀ ideoita, kysymyksiĂ€ jne. 😘




2 kommenttia:

  1. Oli mielenkiintoista seurata työn vaiheita. Pidin myös positiivisesta asenteestasi, kun "ongelmia" tuli eteen, fiksusti keksit korjaus- ja muokkaustavat. Mekosta tuli ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon viestistĂ€si 😘 Oli tĂ€mĂ€ ihan hauska projekti ja asu on kyllĂ€ ihana - tulee varmasti paljon pidettyĂ€.

      Poista

Lukisin mielellÀni, mitÀ ajatuksia kirjoitukseni herÀtti. Voit jÀttÀÀ kommentteja, vinkkejÀ, ehdotuksia tai vain terveisiÀ :)