4.9.2018

Video: mekkoprojektini ompelu vaihe vaiheelta 2/2

TÀssÀ postauksessa on jatko-osat videoidusta mekkoprojektistani. EnsimmÀisen osan pÀÀset lukemaan tÀstÀ linkistÀ. Kankaana on Kuosiverstaan mustavalkoinen Aalto joustocollege ja kaavana Puuhakaspajan SÀde-mekko.

Mekkoprojekti on ollut kovin vaihderikas - nyt on niitĂ€ mokia, onnistumisia, ahaa-elĂ€myksiĂ€ ja yllĂ€tyksiĂ€! Joskus ompelutyö vaihtaa suuntaa ja lopputuloksena on jotain aika erilaista kuin oli ajatellut. 

Alla kuvassa vasemmalla mekko nĂ€yttÀÀ aika hyvĂ€ltĂ€ - ajattelin, ettĂ€ tĂ€stĂ€ tulee juuri sellainen kuin halusin. Mutta sovituksessa paljastui ettei mekko istu ja laskosten kanssa on ehkĂ€ tapahtunut moka. 

Laskostusrivi pÀÀsi ehkÀ venymÀÀn ommeltaessa. LisÀksi lisÀÀmÀni pari pientÀ laskosta tekevÀt lisÀÀ pussitusta vatsan seudulle. PÀÀtin katkaista mekon paidaksi ja hameeksi ja tuo projekti jatkuu videoilla.




Videokuvaaminen ja itse ÀÀnessÀ oleminen on tuonut lisÀjÀnnitystÀ työhöni. Olen huomannut sen tekevÀn tosi hyvÀÀ - enÀÀ ei tunnu yhtÀÀn niin vaikealta postata videokuvaa tai -ÀÀntÀ puheviasta huolimatta. Aiemmin videolla esiintyminen on ollut minulle totaali-kammotus. Suosittelen kokeilemaan!

Video projektin jatkumisesta mekon kahtia leikkaamisen jÀlkeen on nÀhtÀvissÀ tÀssÀ (kesto 5:55):



Jatka videota projektin valmistumisesta tÀstÀ (kesto 3:51):



😍

TÀssÀ kuvat valmiista asusta. IlmettÀ saa muutettua riippuen onko paita hameen alla vai pÀÀllÀ. EnsimmÀisissÀ kuvissa hame on paidan pÀÀllÀ eli vyötÀrökaitaleen pystyraidat nÀkyvÀt.








Hameen takasauman vetoketjua voi pitÀÀ auki tai kiinni.
Paidan vetoketju on vain koristeena.





Seuraavat kuvat ovat paita hameen pÀÀllÀ eli paidan helman musta resori nÀkyvissÀ.



TÀytyy sanoa, ettÀ olen kyllÀ enemmÀnkin kuin tyytyvÀinen tÀhÀn settiin. YhdessÀ kÀytettynÀ asu on kuin mekko ja toisaalta osia voi yhdistellÀ muiden vaatteiden kanssa.





TĂ€mĂ€ mekkoprojekti oli huippujĂ€nnittĂ€vĂ€ ja todella antoisa minulle. Se, ettĂ€ videoin ja nĂ€ytin työvaiheet reaaliajassa, toi toisaalta paineita saada valmista ja toimivaa - toisaalta taas pÀÀsin nopeasti eroon omista peloistani poistumalla reilusti mukavuusalueeltani. Sain matkan varrella monia ihania, kannustavia viestejĂ€ ja vinkkejĂ€kin projektin jatkamiseen - SUURKIITOS teille niistĂ€ sekĂ€ kyselyihini osallistumisesta 💖

Kuulisin vielĂ€ mielellĂ€ni ajatuksianne tĂ€stĂ€ projektista! MistĂ€ tykkĂ€sit, mistĂ€ et? MitĂ€ mieltĂ€ olet lopputuloksesta? Liity myös blogini lukijaksi oikeasta sivupalkista "Lukijat - Lue" ja tule mukaan MunTaipale-facebooksivulle keskustelemaan 😘


Lue myös:
 

2 kommenttia:

Lukisin mielellÀni, mitÀ ajatuksia kirjoitukseni herÀtti. Voit jÀttÀÀ kommentteja, vinkkejÀ, ehdotuksia tai vain terveisiÀ :)