20.1.2019

muntaipale-käsityöblogin TOP 5 👍

Tammikuu on jo pitkällä ja nyt vihdoin ryhdyin tekemään postausta blogini suosituimmista eli luetuimmista jutuista sekä paljastamaan kolme vähiten luettua juttua. Suosituimmat postaukset näkyvät myös blogini etusivulla oikealla. 

En ole joulun jälkeen ommellut mitään! Pitäisi kyllä - lapsillakin on jo sadellut toiveita housuista ja yksi isinukkekin pitäisi tehdä 💗 Oletko muuten lukenut postaukseni äiti- ja isinukeista? Tässä se: Tyttären koulukaverin toive - ommeltu ✔


Luetuimmat jutut TOP 5:1. Kangaskassi muovikassikaavalla
15 192 lukijaa

 Kangaskassi muovikassikaavalla

Tällä mallilla olen ommellut paljon kauppakasseja. Malli on todella hyvä: tilava ostoksille, helppo kantaa ja taitettuna menee pieneen tilaan. Ko. kassi on helppo tehdä, mutta muista katsoa miten pohjan taitokset laitetaan!


8 925 lukijaa

 Ompeluohje: maailman helpoin pussukka?

Tämä pussukkamalli syntyi halusta tehdä mahdollisimman nopeatöinen ja käytössä kätevä pussi. Viime jouluna "paketoin" näihin pussukoihin joululahjat - saaja voi käyttää ne esim. ensi jouluna uudestaan tai käyttää lankapussina, eväspussina tms.


6 935 lukijaa

 Ompele kätevä ja helppo pyyheturbaani

Pyyheturbaani on ihan ehdoton mukavuusväline suihkun jälkeen! Se kannattaa laittaa ennen kuin ottaa edes pyyhkeen - hiukset ovat sitten kivasti pois edestä ja olokin on lämpimämpi 👌


4 821 lukijaa

 Ompele muotoiltu tuubihuivi

Mitä voi sanoa tuubihuivista? Miten ennen tuubihuivia on pärjätty? Se on niin kätevä ja suojaava, että oikeesti: ompele tuubihuivi - ja suosittelen tätä alareunasta muotoiltua mallia.


4 454 lukijaa

 Ompeluhaaste: uimapuku

Ylitin itseni ompelemalla uimapuvun. Olen siitä kyllä ylpeä ja vähän ihmeissänikin, että sain tehtyä sopivan. Malli on kaunis, mutta ei niin hyvin sovi uimahalliuimiseen - rannalle paremmin. Kangas on muuten minun suunnittelemani kuosi ja tykkään siitä tosi paljon tässä uimapuvussa!Vähiten luetut jutut TOP 3:


1. muntaipale facebookissa
72 lukijaa


Blogini facebook-sivut oli ensin vain ryhmänä, mutta sivu-muoto on ehkä toimivampi: MunTaipale. Tervetuloa seuraamaan!


78 lukijaa

 Pojan toive ommeltu: Star wars ✴

Tämä postaus ei ole saanut paljoa lukijoita ja yksi syy on ehkä se, etten keksinyt juurikaan missä sitä jakaisin. Tässä ei jutussa ei ole varsinaista ompeluohjettakaan, joten se ei ole ehkä senkään takia ollut niin kiinnostava!? Joka tapauksessa tykkään itse - ja mikä tärkeintä, poika tykkää näistä Star Wars -vaatteista 👍


3. Lasten vaatekaappien päivitys (osa 2)
79 lukijaa


Tästä kaksiosaisesta postauksesta ei tullut niin mielenkiintoinen kuin olin ajatellut. Ideana minulla olikin lisätä näihin uusien vaatteiden ompelua, mutta se jäi tekemättä.. Uudet vaatekaappien päivitykset olisivat muuten taas paikallaan ✌


🙈🙉🙊

Minä olen järjestellyt uusia tuulia ja kuulette niistäkin pian! Blogia aion jatkossakin pitää, mutta postauksia tulee varmasti harvemmin. Otan mielelläni toiveita vastaan, millaisia juttuja, ompeluohjeita ym. kaipaisitte.
Mahtavaa ompeluvuotta 2019 💗

8 kommenttia:

 1. Kyllä sen yhteisen tekijän huomaa noista kärkipään postauksista, ohjetta, nopeaa ja helppoa. Mutta onneksi kaikki kukat saavat kukkia ja kaikesta muustakin saa kirjoittaa blogiin, muuten olisi aika tylsää. Mää on luvannut itsellleni laittavani kaikki käsityöni blogiini, joten vaihtelua tulee luonnostaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näin on ja kyllä itsekin tykkään eniten juuri noista minun ompeluohje-postauksista :) Tarkoitus onkin jatkaa sitä linjaa. Tällä hetkellä keskityn enemmän työasioiden järjestämiseen, mutta alitajunnassa pohdin koko ajan uusia ompeluideoita. Johanna, sinulla on kyllä paljon ideoita ja blogisi antaa paljon inspiraatiota minullekin!

   Poista
  2. Sulla onkin taitoa ja silmää noihin videoihin, kuvankäsittelyyn ja ohjeisiin. Ohjepostauksistasi on tullut tosi näppäriä paketteja :)

   Poista
 2. Tulen kyllä olemaan Sinun postauksien ahkera lukija jatkossa.Aivan ihania ompeluohjeita/niksejä,kiitos

  VastaaPoista
 3. Olipa hyvä, että löysin tämän ja tätä kautta vielä Kuosiverstaankin. Innolla jään odottamaan seuraavia ompeluohjeita! Parasta viihdykettä kevättä odottaessa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Minni-Mai :) Kuosiverstas on yksi minun lemppari-kangaskauppa. Ompeluohjeita tulee kyllä lisää - viimeisin on nyt korvat suojaava pipo, suosittelen sitä pakkaskeleihin ja tuulisiin päiviin varmasti hyvä!

   Poista

Lukisin mielelläni, mitä ajatuksia kirjoitukseni herätti. Voit jättää kommentteja, vinkkejä, ehdotuksia tai vain terveisiä :)